Kompania e parë në Shqipëri që ofron produkte të cilësisë së lartë të markave më të mira.

Përfshihuni në një eksperiencë të blerjes ekskluzive dhe të leverdisshme!

Ku ndodhemi

Nga viti 1996 By Best Duty Free sh.p.k i ofron klientëve të saj markat më të mira për të përmiresuar cilësinë e jetës.

Qëndroni gjithmonë të azhornuar,
vizitoni blog-un

“Swarovski Wondercolor”, eventi që i bashkoi të gjithë në zemër të Tiranës

Ashtu siç i ka hije, SWAROVSKI u rikthye me evente ku shkëlqimi dhe kristalet janë gjithmonë kryefjala! Në zemër të Tiranës, në Qendrën Metropol në rrugën Sami Frashëri, u mbajt eventi i radhës “Swarovski Wondercolor“. Të pranishmit u prezantuan me koleksionin veror të bizhuve, i cili përqafon ngjyrat dhe modelet e shumëllojshme. Muzikë e mirë nga DJ, katering i shkëlqyer dhe

Lexo më shumë »

“Swarovski Wondercolor”, eventi që i bashkoi të gjithë në zemër të Tiranës

Ashtu siç i ka hije, SWAROVSKI u rikthye me evente ku shkëlqimi dhe kristalet janë gjithmonë kryefjala! Në zemër të Tiranës, në Qendrën Metropol në rrugën Sami Frashëri, u mbajt eventi i radhës “Swarovski Wondercolor“. Të pranishmit u prezantuan me koleksionin veror të bizhuve, i cili përqafon ngjyrat dhe modelet e shumëllojshme. Muzikë e mirë nga DJ, katering i shkëlqyer dhe

Leggi Tutto »