Month: May 2020

Dhuratën ideale në këtë 1 Qershor e gjeni në “BLUKIDS”

1 Qershori është dita kushtuar të vegjëlve dhe dita kur ne të rriturit duhet të ndërgjegjësohemi për kujdesin dhe dashurinë që u falim atyre çdo ditë! “BLUKIDS” i bashkohet misionit për të bërë të lumtur fëmijët, me një super ide për dhuratën idelae!  Këtë 1 Qershor brand-i i mirënjohur italian sjell në dispozicionin tuaj koleksionin më …

Dhuratën ideale në këtë 1 Qershor e gjeni në “BLUKIDS” Leggi tutto »