Terapia më e mirë për këtë periudhë janë dhuratat, ndaj përkëdhel veten dhe të dashurit e tu me surpriza unike!

Situata e vështirë e Covid-19 na ka prekur të gjithëve dhe distancimi social ka ndryshuar çdo aspekt të jetës tonë. Ditët e izolimit duket se po rikthehen sërish, por pse ta lejoni veten të humbisni buzëqeshjen? Nuk ka asnjë arsye që të mos shijoni të paktën kënaqësinë e të bërit shopping dhe të ndjeni gëzimin …

Terapia më e mirë për këtë periudhë janë dhuratat, ndaj përkëdhel veten dhe të dashurit e tu me surpriza unike! Leggi tutto »