Month: March 2021

Të duhet një dhuratë speciale për nënën dhe mësuesen? E kemi ne një super ide për ty

Nëna dhe mësuesja janë ato që meritojnë mirënjohjen tonë në çdo moment. Nga njëra kemi si dhuratë jetën e nga tjetra dijen, ndaj nuk do mjaftonin as fjalët e gjithë botës për të shprehur dashurinë e respektin për to. Këtë 7 dhe 8 Mars, mund t’ua zbukurosh ditën më të rëndësishme heroinave të tua jo …

Të duhet një dhuratë speciale për nënën dhe mësuesen? E kemi ne një super ide për ty Leggi tutto »

Klin, brandi Brazilian i këpucëve për fëmijë më në fund në Shqipëri!

Klin një brand këpucësh për fëmijë që operon në mbi 50 vende të botës, për më shumë se 38 vite, për here të pare vjen dhe në Shqipëri! Brandi Klin ka konsoliduar pozicionin si një lider në prodhimin dhe shitjen e këpucëve, i fokusuar në komoditetin dhe cilësinë e produkteve të tij. Këpucët Klin  janë …

Klin, brandi Brazilian i këpucëve për fëmijë më në fund në Shqipëri! Leggi tutto »