Të gjitha dëshirat e fëmijëve që rikthehen në shkollë jua plotëson koleksioni i ri i BLUKIDS!

Po afrohet data e nisjes së vitit të ri shkollor dhe me siguri keni filluar të bëni me mendjen tuaj listën e gjërave që i mungojnë fëmijës tënd këtë vit. Epo, s’ka aspak vend për shqetësime! BLUKIDS sapo ka sjellë koleksionin e ri “Back to school” që ofron një pafundësi zgjedhjesh për ju. Gjeni gjithçka …

Të gjitha dëshirat e fëmijëve që rikthehen në shkollë jua plotëson koleksioni i ri i BLUKIDS! Leggi tutto »