Planetët “Big Bold” në orbitë! Koha ta shihni botën shumëngjyrëshe me SWATCH

Kimia mes SWATCH dhe galaktikës vazhdon, ndaj kemi fatin e mirë të përfitojmë prej saj! Së fundmi, brand-i i mirënjohur Swatch ka lançuar koleksionin e ri të orëve “Space Collection” dhe na lejoni t’ju themi se është fantastik! Tashmë, është koha të mos shohim e të mos mendojmë më bardhë e zi, por të futemi …

Planetët “Big Bold” në orbitë! Koha ta shihni botën shumëngjyrëshe me SWATCH Leggi tutto »