Month: June 2022

Swarovski për Rosenthal!

Jeni gati për një shkëlqim më tepër në përditshmërinë tuaj? Bota magjike e kristaleve SWAROVSKI prezanton koleksionin e ri, Signum, që jemi të bindur se do t’ju shtojë buzëqeshjet! I krijuar në bashkëpunim me artizanët e porcelanit me famë botërore Rosenthal, koleksioni është një shkrirje e porcelanit dhe kristalit, e imagjinuar në një gamë të ngjyrave – jeshile, rozë, …

Swarovski për Rosenthal! Leggi tutto »