A jeni gati për rikthimin në shkollë?!

Brandi zvicerial i orëve Swatch ka menduar për vogëlushët tuaj! 

😍

“Swatch” ju fton që për çdo orë që blini të përfitoni 20% ulje në koleksionin e orëve për fëmijë “Flik Flak” deri më 14 shtator. 

Ditët e verës i kanë gjetur fëmijët tuaj disi të shpërqendruar me idenë e kohës.

Falë orëve “Flik Flak” fëmija juaj do të mësojë shprehjen se “koha është flori” dhe do të ndjekë regjimin ditor.

🤗

Ejani ne Swatch dhe zbuloni Koleksionin e Ri dhe perfitoni nga promocioni “Back to School”!