As çokollata, as lodra! Këtë 1 Qershor, fëmijët duan FLIK FLAK nga Swatch!

Ata e kanë pritur prej kohësh dhe më në fund festa e tyre është nesër!

Fëmija juaj me siguri po e pret dhuratën e 1 Qershoritprej kohësh. Çokollatë? Lodra? Kukulla? Nëse ju ndiheni të lodhur nga këto dhurata, me siguri edhe të vegjëlit tuaj.

Ndaj për të bërë dhuratën e duhur të 1 Qershorit, orët për fëmijë “Flik Flak” të dizajnuara nga marka zvicerane “Swatch” janë ideale.

Fëmijët dashurojnë të mbajnë ora, sepse u jep një ndjesi prej të rrituri, ndërsa prindërit duan t’u mësojnë atyre të vlerësojnë kohën.

“Flik Flak” sjell orët me çmime të përballueshme për çdo familje shqiptare, rezistente ndaj ujitpërplasjevetë fëmijëve gjatë lojërave, madje dhe nëse e harroni në lavatriçe në 40 gradë. Ato janë të përbëra nga një material plastik i fortë dhe me ngjyrues natyral.

Por mbi të gjitha, këto orë luajnë një rol kyç nëmësimin e numrave, të sensit të kohës dhe përgjegjësisë!

Surpriza e 1 Qershorit?!

Vizitoni dyqanet Swatch për të parë modelin që i përshtatet fëmijës tuaj dhe gëzojini me Flik Flak!

Për të gjithë të interesuarit, monobrandin SWATCH e gjeni në Qendrën Tregtare Metropol në rrugën “Sami Frashëri” dhe në TEG.

Gjithashtu të gjitha koleksionet e Swatch mund t’i ndiqni online në faqen e Facebook “Swatch Albania” dhe në Instagram, “By Best Watches”.