“Aurora Borealis” nga Swarovski

Për 125 vite, Swarovski është bërë inkubatori i modës dhe kreativitetit. Duke punuar me artistët më të hershëm në Paris, ka vazhduar të sjellë frymëzim dhe kreativitet ndaj mjaft talenteve të shekullit XXI, përfshirë Christian Dior. Në 1956, Manfred Swarovski, nipi i themeluesit, filloi të punonte personalisht me Christian Dior, për të krijuar një kristal të veçantë, i cili ishte Aurora Borealis.

Të dy vizionarët kishin të njëjtin qëllim: krijimin e një shkëlqimi të jashtëzakonshëm të kristalit, i cili i jep atij një pamje mahnitëse që i ngjan bukurisë natyrore të Dritave të Veriut. Historia e suksesit të Aurora Borealis është sot ilustrimi më i madh i kompanisë. Duke punuar për 70 vite me Dior,

Swarovski ka krijuar miliona kristale dhe ka punuar me këta 7 artistë: Christian Dior, Yves Saint Laurent, Marc Bohan, Gianfranco Ferre, John Galliano, Raf Simons dhe Maria Grazia Chiuri. Kristalet Swarovski dhe Aurora Borealis u lejoi që të krijonin bizhuteri të pafundme, si dhe aksesorë!

1 thought on ““Aurora Borealis” nga Swarovski”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *