Blukids fton në Qendrën Tregtare Metropol disa nga fëmijët e prekur nga tërmeti i datës 26 Nëntor


Blukids ata zgjodhën veshjet e tyre të preferuara dhe u lumturuan akoma më shumë me dhuratat e rezervuara për ta! Blukids gjithmonë me ju, për ju!

Disa nga momentet më të bukura të emisionit “Shiko kush luan” ku vogëlushët morën dhuratat e rezervuara për ta nga Blukids!