Blukids surprizon dhe lumturon fëmijët e emisionit “Dua të të bëj të lumtur”!!

Blukids, brandi italian i fëmijëve nga 0-15 vjeç, ka në fokus sigurinë dhe lumturinë e fëmijëve tuaj.
Ne përpiqemi në çdo mënyrë të jemi pranë tyre e ti falim buzëqeshje.

Blukids,fëmijë të sigurt,prindër të lumtur!

Blukids,ne rritemi së bashku!

Disa nga momentet më të bukura në natën finale të emisionit “Dua të të bëj të lumtur” ku vogëlushët morën dhuratat e rezervuara për ta nga Blukids!