Bota në kafen tuaj vetëm nga “Villeroy & Boch”

Ka aq shumë vende për të eksploruar përreth botës! Secili qytet ka pamjen dhe pikat e veta unike. Me koleksionin “NewWave Caffe Cities of the World”, “Villeroy & Boch” po sjell vendet më të bukura në botë në jetë përmes filxhanëve të dizajnuara.

Një filxhan si suvenir special për një udhëtues kozmopolit ose si një dhuratë shumë tërheqëse.

Me më shumë se 40 dizajne, mbi gjysma e botës është tashmë e disponueshme në këto filxhanë origjinale dhe me stil.

Nga Amsterdami në Stamboll, nga Berlini në Paris, ju mund të gjeni filxhanin suvenir ekskluzivisht në koleksionin e “Villeroy & Boch” me të gjitha qytetet e mëdha. Shumë dizajnë të rinj dalin çdo vit.

“Villeroy & Boch” sjell në dispozicion tuaj këtë koleksion në ambientet e tij në rrugën “Sami Frashëri”, në Qendrën Metropol.