Dashuria nuk njeh vlera numerike!

Lumturia vjen nga gjeste të vogla të bëra me dashuri të madhe! ❤

Emanuela dhe Semi e kanë kurorëzuar ndjenjën e tyre me vajzën që pritet të lindë së shpejti. Mbase ardhja e saj në jetë do u sjellë fatin që aq shumë e kanë kërkuar.

Blukids është bërë pjesë e një përjetimi sublim në emisionin ”E Diela Shqiptare” në TV KLAN. ❤👶😍
Lumturia vjen nga gjeste të vogla të bëra me dashuri të madhe! ❤

Blukids është pjesë e pandarë e emocioneve tuaja! 😍