Lumturoni të afërmit tuaj me një ”Kupon Dhuratë” nga Blukids!

Blukids është një markë italiane veshjesh për fëmijët e moshës 0-15 vjeç.

Aty mund të gjeni veshje dhe aksesorë që do t’i lumturojnë femijët më shumë se kurrë më parë!
Veshjet e koleksioneve të Blukids janë me material pambuk 100% Bio, i kultivuar në plantacione pa kimikate dhe pa substanca kimike të dëmshme. Materialet e përdoruara për të gjitha  veshjet janë antialaergjike dhe pa ngjyrues.

Personazhet e preferuar të Disney dhe heronjtë  me superfuqitë e tyre janë të pranishëm në të gjitha koleksionet e Blukids.
Blukids është i çertifikuar nga OEKO-TEX , i cili është një sistem testimi laboratorik që verteton cilësinë dhe garancinë e produkteve.

Ju mund të dhuroni një ”Kupon Dhuratë” në vlerën që dëshironi dhe vlefshmëria e tij është 30 ditë nga data që ju e keni dhuruar.
Jepini më shumë vlerë dhuratës tuaj me një ”Kupon Dhuratë” nga Blukids dhe do të mbaheni mend gjatë!