Festat sollën magjinë në KLIN! Koleksioni i ri i dimrit s’duhet humbur për asnjë arsye

S’ka rëndësi sa shumë ulen temperaturat, nëse bie shi apo dëborë. Me këpucët e brand-it KLIN, fëmijët tuaj do të jenë gjithmonë të sigurt dhe ngrohtë!
Aq më tepër që tashmë ka ardhur koleksioni i ri i dimrit, që s’duhet humbur për asnjë arsye!

Ky brand-i brazilian i këpucëve për fëmijë operon në mbi 50 vende të botës, për më shumë se 38 vite. Ndaj KLIN mban vendin e parë për këpucët më komode, fleksibël, rezistente dhe me cilësinë më të lartë.
Të gjitha modelet e këpucëve të Klin janë: anatomike, të rehatshme, të buta, antialergjike dhe anti-rrëshqitëse.

Këpucët janë  të disponueshme në numrat nga 15 deri në 38. Të gjitha modelet janë prodhuar me sistemin VAS – Vibration Absorption System, i cili ndihmon në zbutjen dhe lehtësimin e çdo hapi dhe mbron maksimalisht këmbën.

Këpucët KLIN janë të pajisura me shtresën ULTRA ANATOMIC INSOLE, e cila ka aftësi të lartë rezistuese dhe garanton kthimin në formën e origjinale të këpucës pas deformimeve elastike.

Ju duhen më tepër arsye për të zgjedhur KLIN?

Ah, të mos harrojmë pa përmendur shumëllojshmërinë e modeleve dhe ngjyrave, për të plotësuar çdo dëshirë të të vegjëlve.

Ky dimër do të jetë më i ngrohtë me KLIN, ndaj bëni mirë t’i hidhni sa më parë një sy brand-it!

Mund të zgjidhni modelet tuaja të preferuara të këpucëve në faqen online në Facebook apo Instagram. Po ashtu edhe në Website.

Gjithashtu, brand-in mund ta vizitoni fizikisht në Qendrën Tregtare Metropol në rrugën “Sami Frashëri”.