Zgjidhni me të mirën për vogëlushët tuaj!

Flik Flak

Flik Flak është ora më e preferuar e fëmijëve në botë.

Flik Flak është i vetmi brand që prodhon orë me mekanizëm Zvicerian për fëmijë, që i ndihmon ata të mësojnë orën me një koncept argëtues.  

Si u krijua Flik Flak?

E gjithë historia e brandit Flik Flak shprehet nëpërmjet fjalës Pasion.

Krijuar në 1987, Flik Flak u krijua për të qënë më shumë se sa një orë e thjeshtë për fëmijë.

Veçanërisht, Flik Flak është brandi i parë i orëve për fëmijë që prezanton konceptin e mësimit të orës, duke lejuar që kjo përvojë e të mësuarit të shndërrohet në diçka zbavitëse për ta.

Sinonim i cilësisë unike, Flik Flak u bë shpejt ora e fëmijëve më e shitur në botë.

Gjithmonë i përditësuar...

Kreativiteti i produkteve Flik Flak gjithmonë është frymëzuar nga cilësia, koha, moda dhe shijet e fëmijëveËshtë një brand që synon të qëndrojë një hap përpara, në mënyrë që të përmbushë pritshmëritë e prindërve dhe natyrisht të fëmijëve! 

 

Prodhim Zvicerian

Çdo orë Flik Flak përmban mekanizëm zvicerian, duke siguruar notat më të larta në cilësi dhe saktësi.

Asnjëherë nuk është herët për të qënë në kohë!

Orët Flik Flak prodhohen në Zvicër nga ETA, pjesë e Swatch Group.

Flik Flak krijohet duke siguruar rezistencën ndaj goditjeve dhe rezistencën ndaj ujit.

 

Mësimi i orës me Flik Flak

Një aplikacion i ri për të mësuar fëmijët në të gjithë botën me konceptin e orës,  është krijimi më i fundit i Flik Flak.

Ky aplikacion ofrohet falas për Android ose iOS dhe prezantohet si një lojë zbavitëse për fëmijët.

Larja në lavatriçe 40˚C

Një orë Flik Flak mund të lahet në lavatriçe në temperaturën 40˚C.
Mjafton ta vendosni orën në brendësi të një çorapi, për të siguruar mbrojtjen e xhamit.

Siguri

Flik Flak e di që lëkura e fëmijëve është e çmuar. Kjo është arsyeja pse ne nuk pranojmë të përdorim kimikate që mund të jenë të rrezikshme për shëndetin e tyre.

Rezistencë ndaj goditjeve

Mekanizmi zvicerian i orës, është vendosur në mënyrë të sigurt në kasën plastike të orës, duke i rezistuar cdo goditjeje.

Rezistencë ndaj ujit

Orët Flik Flak janë rezistente ndaj ujit deri në 3 Bar. Fëmijët sigurisht që mund të notojnë apo lahen në dush duke mbajtur orën e tyre në dorë!

Prodhim Zvicerian

Çdo orë Flik Flak përmban mekanizëm zvicerian dhe prodhohen në Zvicër!

Swatch Metropol

Swatch TEG