Gëzuar festat nga Swatch

Festat e fundvitit po afrohen, dhe bashkë me to atmosfera e festive
ndjehet kudo.

Edhe brandi Zvicerian i orëve Swatch, është bërë gati për të mikpritur festat e fundvitit.

Vizitoni Swatch Qendra Tregtare Metropol dhe Swatch TEG, për të zbuluar atmosferën festive dhe surprizat që kemi rezervuar për ju!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *