IANA, brandi më i ri për fëmijë, vjen më në fund në Shqipëri si pjesë e brandit të mirënjohur Blukids!

IANA është një brand italian dedikuar veshjeve dhe aksesorëve për fëmijët e moshës 0-9 vjeç, pjesë e grupit Upim dhe OVS.


IANA ofron një koleksion të veçantë veshjesh konceptuar dhe dizajnuar në Itali, të përbërë me materiale të çmuara dhe natyrore dhe vëmendje të veçantë për cilësinë dhe detajet.


IANA është ”një copëz arti”, e fokusuar në detajet e vogla , me një stil romantik dhe delikat.


IANA, një prekje elegante. . .

JU MIREPRESIM ne adresen: Metropol – Qendra Tregtare, Rr. Sami Frashëri, Tiranë!

Gjithashtu mund te na gjeni dhe ne rrjetet sociale :

Instagram: @blukidsalbania https://www.instagram.com/blukidsalbania/

Facebook: Blukids Albania https://www.facebook.com/blukidsAL