IANA

Kategoria Muajsh

Kategoria Vjeç

IANA është një brand italian dedikuar  veshjeve  dhe aksesorëve për fëmijët e moshës 0-9
vjeç,  pjesë e grupit Upim. Brandi Iana vjen në Shqipëri si pjesë e markës së
mirënjohur Blukids.

IANA lindi nga një pasion dhe përvojë e hershme në botën e fëmijëve.

IANA ofron një koleksion të veçantë konceptuar dhe dizajnuar në Itali, të përbërë me materiale të
çmuara dhe natyrore dhe vëmendje të veçantë për cilësinë dhe detajet.

IANA ofron një linjë veshjesh të bërë me vëmendje në detajet më të vogla, me një stil romantik dhe
delikat.

Stili dhe dizajni italian ofrojnë një ‘’ copëz arti ’’ unike për vogëlushët tuaj.

IANA, një prekje elegante. . .

IANA