’’Karta Newborn’’ do t’ju surprizojë më shumë në ditët e pritjes suaj të ëmbël!

 Blukids mendon të surprizojë, jo vetëm fëmijët,por dhe nënat e reja.
 Lumturisë së pritjes së një fëmije do ti shtohet dhe surpriza e madhe nga Blukids.

‘’Karta Newborn’’ është një kartë pa pagesë , e cila ju ofron 20% ulje për të gjitha veshjet në kategorinë 0-12 muajsh,për 1 vit të plotë nga momenti i lindjes së fëmijës.

Në kartën ‘’Newborn’’ mund të antarësoheni shumë lehtë. Mjafton një blerje në veshjet e kategorisë 0-12 muajsh dhe bëheni menjëherë pjesë e familjes ‘’Blukids Albania’’.

Bëjini më të bukura ditët e pritjes suaj të ëmbël!