Kjo tryezë e shtruar me kaq finesë ka një sekret!!

Përshtypja e parë është ajo që zgjat përgjithmonë!

Nëse dëshironi që dreka, darka, apo dhe një vizitë e thjeshtë e një miku me vlerë, të lërë mbresa, “Villeroy & Boch” është këtu për ju!

Ne do t’ju prezantojmë sot me një prej koleksioneve më të sofistikuar të serviseve i quajtur “MetroChic”.

“MetroChic” sjell një ndërthurje të kulturës Metropolitane dhe të dukurit Chic të një tryeze që çdokush do ta kishte zili!

Çfarë duhet të dish për “MetroChic”

Koleksioni “MetroChic” me dizajnin e formave gjeometrike, mbetet unik falë ekspresivitetit të ngjyrave.

E bardha e porcelanit dhe e zeza me të artën në dizajn, përbëjnë një kombinim perfekt.

Dizajni përbëhet nga një shtresë ari prej 20 karatësh, duke e bërë koleksionin një në llojin e vet!

Çdo ndjesi e të servirurit me këtë koleksion është unike. Nuk ka rëndësi nëse bëhet fjalë për një darkë të rëndësishme apo thjesht një kafe, e servirur me “MetroChic”, e bën atë ideale.

Befasoni miqtë tuaj duke shtruar një tryezë perfekte që do të mbahet mend gjatë!

Ah mos harroni! Çdo produkt i “Villeroy & Boch” mund të shitet online, mjafton një porosi në Facebook dhe Instagram