Klin, brandi Brazilian i këpucëve për fëmijë më në fund në Shqipëri!

Klin një brand këpucësh për fëmijë që operon në mbi 50 vende të botës, për më shumë se 38 vite, për here të pare vjen dhe në Shqipëri!

Brandi Klin ka konsoliduar pozicionin si një lider në prodhimin dhe shitjen e këpucëve, i fokusuar në komoditetin dhe cilësinë e produkteve të tij.

Këpucët Klin  janë prodhuar nga kërkime intensive dhe materiale të veçanta, stile që mbështeten në teknologji ekskluzive që respektojnë nevojat e secilës fazë të zhvillimit të fëmijës, duke kontribuar në ecjen e shëndetshme të tyre.

Avantazhet konkuruese të këpucëve Klin janë: anatomike, të rehatshme, të buta, antialergjike dhe anti-rrëshqitëse.

Këpucët Klin janë të pajisura me shtresën ULTRA ANATOMIC INSOLE,e cila ka aftësi të lartë rezistuese dhe garanton kthimin në formën origjinale pas deformimeve elastike.
0-6 Muaj

Stilet e zhvilluara për këtë fazë  janë pa substanca toksike  për të mbrojtur këmbët e vogla dhe delikate të foshnjës.

 • Antialergjike
 • Të buta
 • Komode


6-12 Muaj

Stilet e prodhuara për këtë moshë ofrojnë komoditet të madh dhe  kontribuojnë në zhvillimin natyror të këmbëve të vogla që kanë filluar të zbulojnë botën duke u zvarritur.

 • Të sigurta
 • Komode
 • Fleksibël


1-3 vjec

Stilet e këpucëve për këtë fazë kanë një shtresë që parandalon rrëshqitjen, një element themelor për secilin model këpuce Klin.

 • Anatomike
 • Komode
 • Anti-rrëshqitëse.Stilet e këpucëve për këtë fazë  janë anatomike dhe  lejojnë  qarkullimin e ajrit duke rritur komoditetin e fëmijeve.

 • Anatomike
 • Komode
 • Anti-rrëshqitëse.

JU MIREPRESIM ne adresen: Metropol – Qendra Tregtare, Rr. Sami Frashëri, Tiranë!

Gjithashtu mund te na gjeni dhe ne rrjetet sociale :

Instagram:@klin_albania https://www.instagram.com/klin_albania/

Facebook:Klin Albania https://www.facebook.com/Klin-Albania-106286184692632