KLIN

Kategoria Muajsh

Kategoria Muajsh​

Kategoria Vjeç

Kategoria Vjeç​

Klin është një brand brazilian këpucësh për fëmijë ,që operon në mbi 50 vende të botës, për
më shumë se 38 vite.
Brandi Klin ka konsoliduar pozicionin si një lider në prodhimin dhe shitjen e këpucëve për
fëmijë, i fokusuar në komoditetin dhe cilësinë e produkteve të tij.
Këpucët Klin janë prodhuar nga kërkime intensive dhe materiale të veçanta, stile që
mbështeten në teknologji ekskluzive që respektojnë nevojat e secilës fazë të zhvillimit të fëmijës,
duke kontribuar në ecjen e shëndetshme të tyre.

Të gjitha modelet e këpucëve të Klin janë: anatomike, të rehatshme, të buta, antialergjike
dhe anti-rrëshqitëse.
Këpucët Klin janë të pajisura me shtresën ULTRA ANATOMIC INSOLE, e cila ka aftësi të
lartë rezistuese dhe garanton kthimin në formën e origjinale të këpucës pas deformimeve
elastike.

Zgjidhni të eksploroni botën me KLin!

Klin, për një ecje të shëndetshme!

KLIN