Konceptimi i Artit për Swatch

Që prej vitit 2010, Swatch ka rihapur nën emrin “Swatch Art Peace Hotel” një nga ndërtesat më legjendare në Shanghai, Kinë.


Koncepti i “Swatch Art Peace Hotel” është vërtetë gjithçka për artistët dhe punën e tyre. Artistët janë të ftuar të qëndrojnë në një nga 18 punëtoritë dhe apartamentet në “Swatch Art Peace Hotel” për një periudhë nga tre deri në gjashtë muaj, për të krijuar dhe ekspozuar krijimet e tyre.


Me këtë qendër të klasit botëror për artin, kulturën dhe mikpritjen bashkëkohore, ku arti përbën luksin suprem, Swatch thekson qartë praninë në këtë pjesë të botës.

Nëse dëshironi të kryeni një vizitë virtuale në “Swatch Art Peace Hotel”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *