Ku ka art, ka SWAROVSKI- frymëzim për çdo gjini, në fusha të ndryshme të jetës

Festivalit muzikor të Sanremo-s këtë vit nuk mund ti mungonte kurrsesi shkëlqimi i kristaleve SWAROVSKI!
Në festivalin më të rëndësishëm në Itali në edicionin e tij të 72-të, fitues janë Mahmood dhe Blanco.

Mahmood mori vëmendje me stilin e tij që shkëlqeu me Swarovski.

Swarovski është për çdo event madhështor dhe është kudo ku ka art! SWAROVSKI është dizenjuar për të inspiruar, frymëzuar çdo njeri në fusha të ndryshme të jetës.

Padyshim, kristalet Swarovski zbukurojnë dhe përmirësojnë cilësinë e jetës, si për gjininë femërore, ashtu edhe për atë mashkullore!

Në natën e parë Mahmood kombinoi vathët “Mesmera”, “Millenia” dhe unazën “Lucent” për një energji pozitive!

Në një paraqitje tjetër skenike zgjodhi të kombinojë për një stil plot ngjyra dhe unik vathin “Curiosa”, me varësen dhe unazën “Chroma”.

Një tjetër artist, Dargen D’Amico ka zgjedhur syzet Swarovski për një kombinim unik me dizajnet moderne.

Mbrëmjen e Sanremo-s shkëlqyen edhe dy biçikleta si asnjëherë më parë, të punuara me detaje kristali.

Kjo paraqitje brilante në skenë nga Mahmood dhe Blanco dhuroi një energji pozitive të kristaleve Swarovski për të gjithë pjesëmarrësit.

Pra, mund të themi se Swarovski shërbeu si një hajmali fatsjellëse për Mahmood!

Swarovski është bërë i pandashëm edhe për influencues e artistë shqiptarë. Në çdo dalje televizive, skenike apo në jetën e përditshme, kombinimi me kristalet Swarovski nuk mund të mungojë.

Nxitoni të përfitoni, këto ditë ka ulje në SWAROVSKI!


“Swarovski”
 ndodhet në Qendrën Metropol në Rrugën Sami Frashëri,në TEG dhe QTU.

Këto ide fantastike do të mbeten dhuratat më unike që keni bërë ndonjëherë, ndaj nxitoni të bëni tuajat gjithashtu me një porosi online në by_best_albania në Instragram dhe Facebook .