Përvojë e gjatë në sektorin
e shitjes me pakicë

By Best Duty Free sh.p.k është një shoqëri e themeluar në 1996, drejtuar nga Znj. Dasha Frashëri dhe gjithmonë ka mbetur në menaxhim familjar. Kompania By Best Duty Free sh.p.k kujdeset për të përmbushur pritshmëritë e klienteve të saj duke kërkuar gjithmonë frymëzime dhe emocione të reja. Është kompania e parë në Shqipëri që ofron produkte të markave internacionale me cilësi superiore dhe çmime të përballueshme. Duke ndjekur hapin e kohës By Best Duty Free sh.p.k është në kreshtën e valës dhe vazhdon të ndjekë një strategji të suksesshme. Dyqanet e kompanisë By Best Duty Free sh.p.k ndodhen në zemër të Tiranës dhe janë një destinacion për mijëra klientë.

TIMELINE

By Best Duty Free sh.p.k filloi aktivitetin e saj në Tiranë duke u pozicionuar në zhvillimin e markave: Swarovski, Swatch, Mont Blanc, Estee Lauder, YSL, Cartier, Salvador Dali, Misaki, Perfumes EurocosPB të cilat u tregëtuan për herë të parë në tregun Shqiptar në një dyqan multibrand.

 

By Best Duty Free sh.p.k fiton të drejtën për të hyrë në një Marrëveshje Duty Free me AlbTransport (sot quhet TIA) dhe drejton dyqanin pa tarifa deri në Prill 2007

By Best Duty Free Ltd. investon në Ndërtim dhe Turizëm:
  • Qëndra Tregtare Metropol në Tiranë ku është i përqëndruar aktiviteti i shitjes
  • Dy fshatra Turistikë në Golem, Kavajë me 120 vila
  • Tregti Ndërkombëtare
  • Ushqim dhe Pije

By Best Duty Free sh.p.k zhvendos aktivitetin e saj me dyqane monobrand për markat Swarovski, Swatch, Villeroy&Boch, Blukids në Qendrën Tregtare “Metropol”

96
By Best Duty Free sh.p.k fiton të drejtën për të hyrë në një Marrëveshje Duty Free me AlbTransport (sot quhet TIA) dhe drejton dyqanin pa tarifa deri në Prill 2007
96

By Best Duty Free sh.p.k filloi aktivitetin e saj në Tiranë duke u pozicionuar në zhvillimin e markave: Swarovski, Swatch, Mont Blanc, Estee Lauder, YSL, Cartier, Salvador Dali, Misaki, Perfumes EurocosPB të cilat u tregëtuan për herë të parë në tregun Shqiptar ne nje dyqan multibrand.

96
By Best Duty Free Ltd. investon në Ndërtim dhe Turizëm:
  • Qëndra Tregtare Metropol në Tiranë ku është i përqëndruar aktiviteti i shitjes
  • Dy fshatra Turistikë në Golem, Kavajë me 120 vila
  • Tregti Ndërkombëtare
  • Ushqim dhe Pije
2007-

By Best Duty Free sh.p.k zhvendos aktivitetin e saj me dyqane monobrand për markat Swarovski, Swatch, Villeroy&Boch, Blukids në Qendrën Tregtare “Metropol”

Filozofia

By Best Duty Free sh.p.k është biznes familjar që kërkon të krijojë një përvojë stimuluese blerëse për klientët e saj, duke rritur karakteristikat kryesore të secilës markë.

Misioni

Ne jemi kompania e parë shqiptare që ofron produkte të markave me cilësi të lartë, duke promovuar rikthimin tregtar dhe turistik të vendit.

Vizioni

By Best Duty Free sh.p.k është një pikë referimi për ata që kërkojnë cilësi, çmime konkurruese dhe zgjidhje gjithnjë në modë.