Lëri mesazhet romantike! Këtë Shën Valentin, dashuria shprehet me Swarovski

I ke filluar përgatitjet për Shën Valentinin?

I ke listuar në mendjen tënde dhuratat e bukura që do të doje të merrje në Ditën e të Dashuruarve?

Këtë vit, harroji mesazhet romantike! Dhuratat ideale janë kristalet SWAROVSKI!

Gurët me nuancat më të bukura do t’i shtojnë padyshim një shkëlqim mahnitës asaj dite, teksa ju festoni! Premtoni dashuri të përjetshme me kristalet që zgjasin deri në përjetësi!

Swarovski sjell koleksionin “UNA” për të festuar ditën romantike të Shën Valentinit. Këtë sezon, simbolika e përdorur shpreh dashurinë e përjetshme.

UNA-gjithmonë bashkë dhe të dashuruar, sepse mjellma është simbol i dashurisë së përjetshme!

Koleksioni  vjen i punuar në dy ngjyra kristalesh: Kristal i pastër dhe Kristal rozë.

Ky koleksion i punuar me simbolikën kuptimplotë të mjellmës është dhurata ideale për të dashurit e zemrës.

Çdo bizhu e këtij koleksioni është unike dhe mund të kombinohet për të krijuar stile të ndryshme.

Swarovski infinity 

Kjo varëse paraqet një simbol të pafundësisë, në një zinxhir të punuar me rodium dhe është shprehja e përsosur e dashurisë së përjetshme.

Swarovski infinity

Dy zemra që rrahin si një: Kjo varëse e bukur përmban një dizajn romantik, me dy zemra të ndërthurura. Pozicioni i zemrave mund të rregullohet për të krijuar pamje të ndryshme.

Swarovski Infinity

Kjo varëse është zgjedhja perfekte për përditshmërinë. Përmban një zinxhir i cili është i lakuar përmes një simboli infiniti me kristale vezullues. Një kristal i vetëm në fund të zinxhirit shton një prekje përfundimtare mbrësëlënëse.

Lovely

Varësja më e kërkuar përmban një zemër të ndërthurur dhe një rreth të stolisur me kristale.

Swarovski Infinity 

Romanca e përjetshme: Simbolet e dashurisë dhe pafundësisë janë të lidhura së bashku në këtë varëse elegante Swarovski. Një zemër e bardhë kristali është e ndërthurur me simbolin e pafundësisë, duke shprehur kështu dashurinë e përhershme.

 Exist pendant

Elegante dhe tërheqëse, kjo varëse e hollë ka një dizajn me infinitin që simbolizon pafundësinë.

“Swarovski” është zgjidhja e duhur për festa, ndaj duhet nxituar për të marrë dhuratën!

“Swarovski” ndodhet në Qendrën Metropol në Rrugën Sami Frashëri,në TEG dhe QTU.

Këto ide fantastike që do të mbeten dhuratat më unike që keni bërë ndonjëherë, ndaj nxitoni të bëni tuajat gjithashtu me një porosi online në by_best_albania në Instragram dhe Facebook .

“Swarovski” është zgjidhja për çdo festë!