Magjia e festave në shtëpinë tënde! “Rrëmbe” koleksionin unik që po pret për ty këtë fundvit!

Ky vit ka qenë shumë i ngarkuar dhe i lodhshëm për të gjithë, por festat e fundvitit na e ngrohin sado pak zemrën. Festat na kujtojnë se kemi njerëz që i duam dhe na duan! Dashuria ndaj tyre shpërblehet me dhurata unike, për të cilat mendon Villeroy & Boch.

Villeroy & Boch është një nga markat kryesore ndërkombëtare premium për kulturën e sofistikuar të tryezës. Që kur u themelua në 1748, kompania gjermane ka primare traditën, inovacionin dhe cilësinë. Në të gjithë botën, porcelani, kristali dhe inoksi nga marka e stilit të jetës janë të lidhura me kënaqësinë e kultivuar të ushqimit dhe pijeve.

Çfarë do të ishin Krishtlindjet pa një shtëpi të dekoruar dhe pa pemën tradicionale të Krishtlindjes? Në Villeroy & Boch do të gjeni koleksionet ideale për festat e fundvitit dhe këtu mund të veçojmë Annual Christmas Edition, Christmas Toys, Toy’s Delight, Toy’s Delight Royal Classic, Toy’s Fantasy dhe shumë më tepër. Këto thesare të vegjël janë një gëzim për njohësit dhe koleksionistët çdo vit dhe një ide e këndshme për dhuratat për të dashurit tuaj.

Pjesa e spikatur është gjithashtu La Boule. Një dizajn unik i cili risjell në kujtesën tonë versionin origjinal të krijuar nga Helen Von Boch, në vitin 1970. Seti ideal me 7 pjesë, për ju dhe personin tuaj të zemrës.

Toy’s Delight

Villeroy & Boch prezanon pjesët përbërëse të koleksionit  Toy’s Delight, të cilat janë të zbukuruara me detaje fine dhe elegante. Ka gjithashtu shumë artikuj të punuar nga Porcelani Premium. Janë të zbukuruar me motive nostalgjike dhe ngjyrat festive si e kuqja, jeshilja dhe e bardha.

Toy’s Delight Royal Classic

Pa harruar koleksionin e Toy’s Delight Royal Classic i cili ofron një version modern por festiv të Toy’s Delight në të bardhën sezonale. Relievët e dekoruar me dizajn festiv i japin këtij koleksioni një ndjesi mjaft të veçantë. Për shkak të suksesit të koleksionit më klasik dhe minimal të sendeve të bëra prej Porcelani të pastër të bardhë Premium, janë dizenjuar sende të reja që plotësojnë më tej gamën dhe e bëjnë atë edhe më të larmishme: një pjatë për ëmbëlsira, një pjatë e madhe ovale për shërbim, një kavanoz për biskota, filxhan i madh dhe një pjatë e thellë.

Monobrandin “Villeroy&Boch” mund ta vizitoni fizikisht ose të zbuloni online në Instagram ose Facebook koleksionet më fantastike, të cilat do të sjellin magjinë në shtëpinë tuaj!

Vendndodhja: Qendra Tregtare “Metropol” në rrugën “Sami Frashëri”.