Më thuaj karakteristikat e tua, të të them se cila shenjë horoskopi je!


Sipas astrologjisë, një person i lindur në një ditë të caktuar të vitit,  mund të mos ketë ngjashmëri në pamje dhe në mënyrën e sjelljes, me vëllezërit apo motrat që kanë lindur jashtë shenjës së tij të zodiakut. Por, në qoftë se ju ta krahasonit atë me një person tjetër të panjohur,  por të njëjtën shenjë yjore, do të gjeni ngjashmëri të dukshme. Të gjithë koleksionin e ri me shenjat e zodiakut mund ta gjeni në monobrandet Swarovski.
Ejani në “Swarovski”, në Qendrën Metropol, QTU dhe TEG!