Mos u lodh gjatë t’i bësh qejfin! Kjo është dhurata ideale për Ditën e Gruas

Mbase s’mund t’i falenderosh sa duhet, por mund t’i japësh dhuratën perfekte femrave të jetës tënde këtë 8 Mars! Dhe çfarë më mirë se diçka për shtëpinë, më saktë për kuzhinën?

A ka grua që nuk është e fiksuar pas kuzhinës? Dyshojmë. Ndaj VILLEROY & BOCH është një kartë e sigurt për t’u luajtur këtë 8 Mars.

Në Ditën e Gruas surprizo, nënën, gjyshen, motrën, kushërirën, mikeshën me koleksionet fantastike të Villeroy & Boch.

Zgjidhni koleksionin “Colourful Spring” nga Villeroy & Boch, për t’i shtuar ngjyra dhe harmoni tryezës së të dashurve të tu.

Zgjidh koleksionin ”Octavie”, një dizajn i pastër dhe i krijuar nga prerje delikate të kristalit! Gjithçka që i duhet femrave të jetës tënde për t’i bërë dollitë sa më të këndshme.

E pe koleksionin “Avarua” nga Villeroy & Boch? Do t’i impresiononi menjëherë dhe do të kujtoheni në çdo shtim tryeze. Mënyra perfekte për t’i ngelur dikujt gjatë në mendje.

Nëse do të bësh dhurata, zgjidh dhurata që mbahen mend! Ndaj, nuk sugjerojmë brand tjetër veç Villeroy & Boch, më i përshtatshmi për Ditën e Gruas.

Monobrandin “Villeroy & Boch” mund ta vizitoni fizikisht ose të zbuloni online koleksionet më fantastike, të cilat do të sjellin magjinë në shtëpinë tuaj!

Vendndodhja: Qendra Tregtare Metropol në rrugën “Sami Frashëri”.