Nëse ndihesh i dashuruar, vendos një zemër në kyçin tënd me orët SWATCH!

Shën Valentini është dita për t’iu gëzuar faktit që në jetën tonë kemi njerëz të rëndësishëm që na dhurojnë dashuri. Aq të rëndësishëm sa ç’janë minutat në një orë. Prandaj, në këtë ditë të shënuar, brandi zviceran SWATCH feston me zemrat tuaja!

Këtë Shën Valentin dhe çdo ditë tjetër, vendosini zemrat në kyçin tuaj me koleksionin e ri të Swatch.

Zemra gjysmë e bardhë dhe gjysmë e kuqe për çiftet që zemrat i rrahin si një e vetme. Por jo vetëm, këto orë janë fantastike edhe për miqtë e ngushtë, për t’i thënë sa shumë i doni.

Rripi i kësaj ore vjen gjithashtu në dy ngjyra, të bardhë dhe të kuqe, për më shumë mundësi zgjedhjeje.

Fantastike është edhe ora me rrip të bardhë, sfond të bardhë dhe një zemër të kuqe në mes të sfondit, për të rënë në sy dhe për të të kujtuar se dikush të do.

Gjithçka e punuar me materiale biologjike. “Swatch” do t’i bëjë të gjithë të lumtur këtë Shën Valentin me surprizat që sjell.

Të gjitha i gjeni në monobrandin në Qendrën Tregtare Metropol në rrugën “Sami Frashëri” dhe në TEG.

Gjithashtu të gjitha koleksionet e Swatch mund t’i ndiqni online në faqen e Facebook “Swatch Albania” dhe në Instagram, “By Best Watches”.