Njihuni më shumë me Blukids, brand italian dedikuar veshjeve dhe aksesorëve për fëmijë, pjesë e grupit UPIM dhe OVS

• Rreth 250 monobrande në Itali dhe jashtë saj.
• Më shumë se 200 monobrande si pjesë e UPIM.

Misioni:
• Markë italiane veshjesh dhe aksesorësh për fëmijët e moshës 0-15 vjeç.
• Blukids stilon veshje për përditshmëri dhe për raste të veçanta festive.
• Koleksionet e Blukids kanë një raport të shkëlqyer të cilësisë me çmimin.

Produkti:
• Veshjet e Blukids vlerësohen ndërkombëtarisht për përdorimin e fibrave natyrale .
• Gama e produkteve të Blukids përfshin veshje, aksesorë, të brënshme dhe këpucë.
• Blukids ka ekskluzivitetin e patentave të rëndësishme si Disney, Warner Bros, Marvel etj

Dizenjimi dhe Zhvillimi
• Blukids ka një skuadër dizenjuesish dhe krijuesish modelesh të cilët bashkëpunojnë dhe me dizenjues të jashtëm për të siguruar rinovimin e vazhdueshëm të produkteve.

• Një skuadër me eksperiencë dhe kualifikime, e vendosur në Lindjen e Largët, garanton prodhimin e koleksioneve të reja me çmim ekonomik dhe cilësi superiore.


Cilësia.
• Veshjet e Blukids janë të certifikuara nga OEKO-TEX, një sistem testimi dhe vlerësimi ndërkombëtar, i cili garanton mospërdorimin e kimikateve dhe pesticideve në prodhimin e veshjeve.
• Për veshjet e Blukids përdoret Pambuku Bio, fibër e rritur pa përdorimin e kimikateve bujqësore sintetike.
• Blukids është pjesë e fushatës: BETTER COTTON INITIATIVE.
Komunikimi Marketing
• Logoja e Blukids është ridizenjuar. Logoja aktuale paraqet freskinë dhe gjallërinë e jetës.
• Fushata marketing vendos në qendër të saj fëmijë realë, jo steriotipe.
• Fëmijë duke qeshur,duke vrapur,duke qarë,duke jetuar….duke u rritur.Veshjet e Blukids janë pikërisht si ata, plot ngjyra e gjallëri.

E-Commerce dhe Marrëdhënia me Klientët.
• Instagram- blukidsalbania për Blukids Albania
• Facebook- Blukids Albania për Blukids Albania
• Website- bybest.com.al
• Karta e klientit – By Best Card për klientët e Blukids Albania.
• Karta e klientit Newborn – ‘’Newborn By Best Card ‘’ për klientët e Blukids Albania.

1 thought on “Njihuni më shumë me Blukids, brand italian dedikuar veshjeve dhe aksesorëve për fëmijë, pjesë e grupit UPIM dhe OVS”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *