Për yllin që na ndriçon jetën! E di SWATCH ç’ti dhurosh nënës këtë 8 Mars

Është dikush që na ka mbështetur gjatë gjithë jetës tonë, një “yll” që na ka rrëfyer rrugën dhe na është gjendur pranë në ditë të mira e të këqija. Kush tjetër veç nënës?

E dimë, në Ditën e Gruas ajo meriton t’i falësh botën por në pamundësi për ta bërë këtë, mund t’i falim vetëm dhurata domethënëse.

SWATCH na vjen të gjithëve në ndihmë, me orën më fantastike për 8 Marsin. Le ta nderojmë dhe vlerësojmë gruan e jetës tonë ashtu siç e meriton!

Para jush, “Star Mom”.

“Titulli i artë shkon për mamanë më të mirë që ekziston. Të kam nominuar dhe të shpall ty… YLLIN TIM!”

E sigurt që një surprizë e tillë do ta bënte të lumtur në ditën e saj!

Një yll rozë me xixa në fushë të bardhë, kasë transparente me shkëlqim dhe një rrip silikoni, gjithashtu i mbuluar nga xixat. Duhet t’i përshtatet zonjës që do ta mbajë në dorë, sepse mamaja juaj shkëlqen, apo jo?

Nuk ka mënyrë më të bukur për t’i thënë “Të dua“! Do të të mbajë me vete gjithmonë!

Këtë orë e gjen në monobrandin në Qendrën Tregtare Metropol në rrugën “Sami Frashëri” dhe në TEG.

Gjithashtu të gjitha koleksionet e Swatch mund t’i ndiqni online në faqen e Facebook “Swatch Albania” dhe në Instagram, “By Best Watches”.