Planetët “Big Bold” në orbitë! Koha ta shihni botën shumëngjyrëshe me SWATCH

Kimia mes SWATCH dhe galaktikës vazhdon, ndaj kemi fatin e mirë të përfitojmë prej saj!
Së fundmi, brand-i i mirënjohur Swatch ka lançuar koleksionin e ri të orëve “Space Collection” dhe na lejoni t’ju themi se është fantastik!

Tashmë, është koha të mos shohim e të mos mendojmë më bardhë e zi, por të futemi në një botë shumëngjyrëshe të planetëve “Big Bold”, ashtu siç quhen edhe orët Swatch.
Çdo ditë është një aventurë për të zbuluar diçka të re dhe për të zbuluar tek njerëzit ngjyra të reja. Për këtë ju ndihmon Swatch!

Doni më shumë detaje? Printi mat i zi, lejla, blu, i gjelbër dhe portokalli i orëve të “Space Collection” do t’i japë pamjes tuaj ‘buzëqeshjen’ e munguar.

Luani me ngjyrat sipas preferencës, sepse çdo model “Big Bold Planet” vjen me një rrip “rezervë”, për t’ju përshtatur më së miri për çdo look.

Ju kishin mbaruar idetë për dhurata? Dhurojini “galaktikën” personave të zemrës, sepse me SWATCH thjesht mundesh!

Koleksionin e ri e gjeni në monobrandin në Qendrën Tregtare Metropol në rrugën “Sami Frashëri dhe në TEG.

Gjithashtu të gjitha koleksionet e Swatch mund t’i ndiqni online në faqen e Facebook “Swatch Albania” dhe në Instagram, “By Best Watches“.