Sekreti i Anna Wintour për të qenë gjithmonë në qendër të vëmendjes e ka një emër “Swarovski”

Mbretëresha e modës Anna Wintour kujdeset në detaj në çdo paraqitje të saj, qoftë në veshje minimaliste  apo floreale duke mbajtur gjithmone varëse të mëdha me kristale rrezëllitëse të brandit Swarovski.

Sipas saj bizhuteritë kanë forcën për të treguar më shumë personalitet dhe për t’ju bërë të ndiheni unike.

‘Përshtypja e parë shpesh herë është e vetmja, prandaj sigurohuni që gjithmonë të jepni më të mirën tuaj’.

Gratë janë me të vërtetë një forcë e madhe që duhen vlerësuar, ndaj By Best Albania sjell ekskluzivisht në Tiranë koleksionet më rrezëllitëse të “Swarovski”-t për t’i mbështetur ato!

Falë Swarovski çdo grua mund të ndihet e jashtëzakonshme.