“Shën Valentini” mbërrin në shtëpinë e Big Brother VIP Albania, banorët marrin dhuratat e tyre nga brandet Swarovski dhe Swatch

Brandet e famshme “SWAROVSKI” dhe “SWATCH” I bashkohen shtëpise më të famshme në Shqipëri, “Big Brother Vip” me dhurata speciale për secilin banor me rastin e Shën Valentinit!

Thuaj “Të Dua” me Swarovski dhe Swatch këtë Shën Valentin!