SWAROVSKI CRYSTAL SOCIETY (SCS) është një program besnikërie i krijuar në vitin 1987 për të gjithë adhuruesit e  krijimeve të kristalit Swarovski.

Çdo klienti i jepet mundësia  e anëtarësimit në periudha një ose tre vjeçare, me të drejtë rianëtarësimi  pas përfundimit të kësaj periudhe duke i dhënë mundësi të gjithëve të vazhdojnë të jenë pjesë e botës magjike që Swarovski dhuron.

Në momentin e anëtarësimit klienti përfiton

Mundësinë e blerjes së produkteve eksluzive dhe të limituara

Çdo vit Swarovski Crystal Society prezanton  një koleksion të veçantë të dedikuar vetëm anëtarëve të SCS.

Dhuratën e anëtarësimit

Anëtarët e SCS përfitojnë dhuratë çdo vit një figurë kristali të krijuar posaçërisht për anëtarët e SCS, e cila është dhurata më e çmueshme dhe nuk është në shitje për asnjë klient tjetër.

Revista Swarovski

Është një informacion preferencial e cila dërgohet në adresën e të anëtarësuarit 2 herë në vit, në të cilën përmenden çmimet dhe krijimet më të reja dhe të dashura të kristaleve Swarovski.

Klienti përfiton një kartë të personalizuar anëtarësimi

Pjesëmarrjen në eventet e organizuara nga SCS

Në momentin e anëtarësimit klientët pajisen me kartën e personalizuar të SCS.

Anëtarëve të SCS u dërgohen ftesa ekskluzive për eventet që organizohen në nder të tyre në vende të ndryshme të botës.

Për çdo blerje Swarovski të realizuar në çdo vend të botës pavarësisht vlerës së tyre posta ofrohet pa pagesë.

Çdo anëtar përfiton të drejtën për të riparuar produktet e SCS pa pagesë

Vizitë në Swarovski Kristalwellten

Çdo anëtari të  SCS i mundësohet hyrja falas një herë në vit në Swarovski Kristallwelten, një nga vendet më të vizituara dhe më tërheqëse të renditura në Austri.

Për çdo blerje të realizuar nga klientët besnikë të koleksionit të SCS, të ardhurat shkojnë në mbështetje të Swarovski Water School.

Një program i krijuar nga Swarovski në ndihmë të vendeve në zhvillim për rezervat ujore.​