#bigbold

Për vajza dhe djem tërheqës! 3 aksesorët që do t’i shihni kudo, në qytet, plazh, Instagram!

Koha nuk ndalet, ashtu si ne dhe “Swatch” e pasqyron këtë mesazh me koleksionin e ri “Big Bold Spectrum”, që i çon orët me kasë transparente në një tjetër nivel. Ngjyra të reja të guximshme dhe një kasë gjysmë të tejdukshme për t’ju kujtuar se koha është e jona dhe mund ta kalojmë si të …

Për vajza dhe djem tërheqës! 3 aksesorët që do t’i shihni kudo, në qytet, plazh, Instagram! Leggi tutto »

Kjo verë është për guximtarët! Nëse do të biesh në sy, kemi aksesorin që bën fiks për ty!

Vera e 2020-s i përket diversitetit, ngjyrave dhe aventurave ndaj Swatch i bashkohet argëtimit të sezonit me një ndër koleksionet me unike të orëve, pjesë e familjes së madhe të BIG BOLD. Big Bold Jelly quhet koleksioni i ri i orëve i frymëzuar nga ide te guximshme dhe i dizajnuar për personalitete të guximshme. I inspiruar …

Kjo verë është për guximtarët! Nëse do të biesh në sy, kemi aksesorin që bën fiks për ty! Leggi tutto »