Kjo verë është për guximtarët! Nëse do të biesh në sy, kemi aksesorin që bën fiks për ty!

Vera e 2020-s i përket diversitetit, ngjyrave dhe aventurave ndaj Swatch i bashkohet argëtimit të sezonit me një ndër koleksionet me unike të orëve, pjesë e familjes së madhe të BIG BOLD. Big Bold Jelly quhet koleksioni i ri i orëve i frymëzuar nga ide te guximshme dhe i dizajnuar për personalitete të guximshme. I inspiruar …

Kjo verë është për guximtarët! Nëse do të biesh në sy, kemi aksesorin që bën fiks për ty! Leggi tutto »