Zbuloni më shumë mbi muzeun “Kristallwelten” të Swarovski në Wattens

Sot me datë 3 Korrik, muzeu i Swarovskit Kristallwelten në Wattens, në Austri do promovojë një ambjent të veçantë dedikuar dritave magjike.I frymëzuar nga stina e dimrit, me temperatura reale të ditëve te ftohta me borë , ky ambient magjeps vizitorët me mrekullitë kristalore dhe brishtësinë që të fal natyra.