Sekreti i Anna Wintour për të qenë gjithmonë në qendër të vëmendjes e ka një emër “Swarovski”

Mbretëresha e modës Anna Wintour kujdeset në detaj në çdo paraqitje të saj, qoftë në veshje minimaliste  apo floreale duke mbajtur gjithmone varëse të mëdha me kristale rrezëllitëse të brandit Swarovski. Sipas saj bizhuteritë kanë forcën për të treguar më shumë personalitet dhe për t’ju bërë të ndiheni unike. ‘Përshtypja e parë shpesh herë është …

Sekreti i Anna Wintour për të qenë gjithmonë në qendër të vëmendjes e ka një emër “Swarovski” Leggi tutto »