Nga puna, me vrap në festë! Këta aksesorë janë idealë për femrat që i bëjnë të gjitha!

Dëshironi të dukeni perfekte dhe të shkëlqeni kudo? Femrat moderne që i bëjnë të gjitha kanë nevojë për aksesorë që i shoqërojnë nga mbledhjet e zyrës, te darkat me shoqërinë dhe festat argëtuese. Këtë kishte si qëllim të arrinte “Swatch” me koleksionin më të ri të orëve “Essentials”, që janë një krijim fantastik falë bashkëpunimit …

Nga puna, me vrap në festë! Këta aksesorë janë idealë për femrat që i bëjnë të gjitha! Leggi tutto »