Si të shtrosh një tryezë perfekte për çdo vakt: Detaji që s’duhet të mungojë

Organizimi i një dreke apo darke për personin e zemrës ose miq dhe të afërm, tingëllon një ide e mrekullueshme, gjithmonë, ndaj “Villeroy & Boch” ju tregon një detaj sesi ta bëni akoma më tërheqëse. Nëse ka një aksesor që nuk duhet t’i mungojë tryezës suaj ato janë mbulesat “Sander“. “Villeroy & Boch” na fton …

Si të shtrosh një tryezë perfekte për çdo vakt: Detaji që s’duhet të mungojë Leggi tutto »