Vera është për Swatch!

Tani që vera ka mbërritur, gjigandi Zvicerian ju fton të zgjidhni orën tuaj të preferuar nga koleksioni i ri dhe do të kuptoni se të qënit i veçantë ka rëndësi në një shoqëri si kjo e sotmja e prirur drejt njëjtësimit. Swatch është menjëherë i dallueshëm dhe bën diferencën në një mori aksesorësh të ngjashëm!!! …

Vera është për Swatch! Leggi tutto »