Të gjitha dëshirat e fëmijëve që rikthehen në shkollë jua plotëson koleksioni i ri i BLUKIDS!

Po afrohet data e nisjes së vitit të ri shkollor dhe me siguri keni filluar të bëni me mendjen tuaj listën e gjërave që i mungojnë fëmijës tënd këtë vit.

Epo, s’ka aspak vend për shqetësime! BLUKIDS sapo ka sjellë koleksionin e ri “Back to school” që ofron një pafundësi zgjedhjesh për ju.

Gjeni gjithçka që do t’i duhet për këtë fillim viti shkollor. Kombinimet për të vegjëlit janë të adhurueshme! Zgjidhni veshjet Bio Cotton me fibra Bamboo-je nga “Blukids”, mes dizenjove të shumëllojshme. Veshje dhe aksesorë të butë, antialergjikë, me certifikimin e cilësisë Oeko Tex, që sigurojnë ajrosjen e duhur të lëkurës së fëmijës suaj.

Për prindërit ambiciozë dhe me shije, marka më e mirë italiane e veshjeve dhe e aksesorëve për fëmijë nga 0 deri në 15 vjeç, ju fton të përfitoni sa jeni ende në kohë!

Artikujt e “BLUKIDS” mund t’i shihni virtualisht në faqen online të kompanisë “By Best Duty Free sh.p.k” (bybest.com.al), e cila prej vitit 1996 ofron produkte të brand-eve ndërkombëtare me cilësi superiore në Shqipëri.

Porosisni online veshjet e preferuara në Facebook dhe Instagram dhe “BLUKIDS” do të vijë aty ku je ti me dërgesa në të gjithë Shqipërinë.

Brand-in mund ta vizitoni edhe fizikisht në Qendrën Tregtare Metropol në rrugën “Sami Frashëri”.