Thuaj “TË DUA” me SWATCH

Emisioni “Jo vetëm modë” në Tvklan viziton brandin Swatch, për të zbuluar koleksionin më të ri të orëve si dhe tendencat më të fundit!
Ejani në Swatch Metropol Qendra Tregtare dhe Swatch TEG për tu bërë pjesë e surprizave që kemi rezervuar për ju këtë Shën Valentin!