Tirana Bank zgjedh By Best Apartments për realizimin e një prej spoteve të saj

Ndihu si në shtëpine tënde, larg zhurmës së përditshmërise.
Harrojeni rutinën qoftë edhe për pak momente. Të gjithë kemi nevojë për një shkëputje nga realiteti dhe pse jo në By Best Apartments?!

Mos u mendoni dy herë, ejani dhe shijojeni!