Vera është për Swatch!

Tani që vera ka mbërritur, gjigandi Zvicerian ju fton të zgjidhni orën tuaj të preferuar nga koleksioni i ri dhe do të kuptoni se të qënit i veçantë ka rëndësi në një shoqëri si kjo e sotmja e prirur drejt njëjtësimit.

Swatch është menjëherë i dallueshëm dhe bën diferencën në një mori aksesorësh të ngjashëm!!!
Për më shumë ndiqni videon! 😊

Vizitoni Swatch Qendra Tregtare Metropol dhe Swatch TEG, për të zbuluar atmosferën verore dhe surprizat që kemi rezervuar për ju!