Zbuloni disa këshilla për pastrimin e orëve nga brandi zvicerian Swatch

Nisur nga situata ku ne ndodhemi, duke shpresuar që të gjithë të jeni mirë pranë familjeve tuaja, Swatch ka menduar të ndajë një informacion shumë të rëndësishëm me ju:
“Si duhet të kujdesemi për higjienën e orëve?”
Më poshtë gjeni të gjitha këshillat që brandi Swatch sugjeron.
Mos harroni shpërndajeni këtë informacion me miqtë tuaj dhe gjithashtu presim në komente sugjerimet tuaja! 😊😍

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *